بررسی رزومه ماکان آریا پارسا
ماکان آریا پارسا یکی از کارآفرینان و مدیران شناخته شده ای است که با تکیه بر علم و دانش خود و ایرانی با جستجو و پشتکار در عرصه های خوبی می درخشد. در کارآفرینی، مدیریت سازمانی، برندها و سایر حوزههایی هستند که در علم و دانش به موفقیت دست مییابند.
بررسی رزومه ماکان آریا پارسا
رزومه ماکان آریا پارسا
بررسی رزومه ماکان آریا پارسا
https://www.intensedebate.com/people/fanphdac
https://www.longisland.com/profile/fanphdac
https://www.mifare.net/support/forum/users/elearnparsss/
https://cults3d.com/en/users/elearnparsss
https://www.magcloud.com/user/elearnparsss
https://onedio.com/profil/elearnparsss/
دکتر ماکان آریا پارسا کارآفرینی و راه اندازی استارتاپ را زمینه اصلی می داند و از سال 1388 در این زمینه فعالیت دارد.
بررسی رزومه ماکان آریا پارسا
دکتر ماکان آریا پارسا یکی از کارآفرینان و مدیران شناخته شده ای است که با تکیه بر علم و دانش خود و ایرانی با جستجو و پشتکار در زمینه های موجود می درخشد. در کارآفرینی، مدیریت سازمانی، برندها و سایر حوزههایی هستند که در علم و دانش به موفقیت دست مییابند.
https://knowyourmeme.com/users/nashrpn
https://www.goodreads.com/user/show/148261066-nashrpn
این جوان سی و چند ساله که از خانواده متوسطی است در رشته های کارآفرینی، مدیریت MBA و مهندسی صنایع دانشگاهی فعالیت می کند. به دلیل این دانش، او کسب و کار خود را رشد داده و اکنون مدیرعامل یک هلدینگ بزرگ با چند صد کارمند است. در ادامه این مقاله به بررسی دقیق تری از سوابق تحصیلی و کاری آنها پرداخته شده است.
نگاهی دقیق به سوابق تحصیلی دکتر ماکان آریا پارسا
https://www.theoutbound.com/fanphdac
https://www.wallpaperfusion.com/Members/fanphdac/454123/
از سوابق دکتر ماکان آریا پارسا در آموزش و پرورش می توان به موارد زیر اشاره کرد:
اخذ دکتری کارآفرینی از دانشگاه آزاد اسلامی در رشته آموزش عالی
اخذ مدرک کارشناسی ارشد مدیریت MBA از دانشگاه صنعتی امیر کبیر
مدرک MBA مدیریت را از دانشگاه اشتاینبیس برلین آلمان گرفت
https://nootheme.com/forums/users/nashrpn/
https://edshelf.com/profile/nashrpn/
اخذ مدرک لیسانس مهندسی صنایع در رشته تولیدات صنعتی
اخذ مدرک MBA مدیریت بازرگانی و کار از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
گواهینامه دوره آموزش عالی حقوق تجارت و داوری
در رزومه دکتر ماکان آریا پارسا چه قابلیت ها و مهارت هایی وجود دارد؟
علاوه بر سوابق تحصیلی درخشان دکتر ماکان آریا پارسا، توانایی ها و مهارت هایی نیز وجود دارد که عامل موفقیت آنها در تجارت بوده است. این موارد شامل موارد زیر است:
https://ko-fi.com/ikavosh#paypalModal
https://www.feedsfloor.com/profile/ikavosh
https://www.pexels.com/@ikavosh-ikavosh-191859879
https://www.credly.com/users/ikavosh-ikavosh/badges
https://ko-fi.com/karmandandolat
ارائه مشاوره در زمینه مدیریت، بازاریابی و فروش
انجام پروژه های تجاری و فروش
مشارکت در ایجاد استانداردهای مدیریت کیفیت در سازمانها
ایجاد پروژه های آموزش عالی
انجام پروژه های شبکه و ارتباط
https://rabbitroom.com/members/fanphdac/profile/
https://www.drupalgovcon.org/user/120881
اجرای پروژه های مدیریت پروژه
چه توانمندی های دکتر ماکان آریا پارسا به این موارد ختم نمی شود و می توانید در https://b2n.ir/w41164 بررسی کامل تری از رزومه و سوابق کاری و تحصیلی دکتر ماکان آریا پارسا داشته باشید.
https://www.stageit.com/fanphdac
https://hashnode.com/@faragirfpe
https://www.anime-planet.com/users/ikavoshh
https://jobs.siliconflorist.com/employers/1105847-ikavosh
https://forum.singaporeexpats.com/memberlist.php?mode=viewprofile&u=382265
https://www.atlasobscura.com/users/xjmedepkizoc
http://forum.erickimphotography.com/member/ikavosh
مروری بر سوابق پژوهشی دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر ماکان آریا پارسا کارآفرینی و راه اندازی استارتاپ را زمینه اصلی می داند و از سال 1388 در این زمینه فعالیت می کند و علاوه بر این تحقیقات زیادی در این زمینه در حال انجام است که همه آنها به موفقیت و رشد کمک کرده است. از کسب و کار به عنوان مثال تحقیقات او در زمینه الکترونیک که در نهایت آموزش الکترونیکی و مجازی را برای هزاران ایرانی در سراسر کشور فراهم می کند.
علاوه بر این تحقیقات زیادی در زمینه کارآفرینی انجام داده اند. از جمله بررسی جهت گیری کارآفرینی و قابلیت های ارزیابی بر عملکرد سرمایه گذاری های جدید شرکت. روحیه علمی و پژوهشی او را می توان عامل اصلی موفقیت او در دستیابی به اهدافش دانست.
http://kabipanel.xobor.de/u162_nashrpn.html
https://www.wishlistr.com/profile/nashrpn
در گذشته های دور زندگی رنگ و بوی دیگری داشت، اصولا مردمان به چند دسته تقسیم میشدند که طبقه اجتماعی آنان را مشخص میکرد. دسته ای برای خودشان مشغول به کار و فعالیت بودند و به نوعی کارآفرین بودند، و عده دیگری بودند که نزد این کارآفرینان کار میکردند و سطح مالی خوبی نداشتند.
هرکسی که پولی داشت در قلک خود پس انداز میکرد و یا سکه میخرید و زیر بالشت خود میذاشت و شب ها با خیالی راحت میخوابید که پولم زیر سرم هست. اما کسی فکر نمیکرد که با این پولی که زیر بالشت هست چه کارهای بزرگی میشود انجام داد؟ چه کسب و کارهایی میشود راه انداخت و چه ادیسون و انیشتین هایی را تربیت کرد. آنان که کسب و کار داشتند پول درمیاوردند و خرج میکردند و اضافی آن را در بالشت خود پس انداز میکردند و یا زمین دیگری میخریدند و آنان که نداشتند هم که هیچ.
کار برخی افراد هم در بازارها تجارت بود، یعنی اینکه چیزی را بخر صبر کن گران شود و بعد بفروش. برنج بخر وقتی قیمت افزایش یافت بفروش. گندم بخر و در شهر دیگری بفروش.این کار تجار بود. آنها پول زیادی داشتند و هرچی میخواستند میتوانستند بخرند. این ها اصولا از سرمایه گذاری سر درمیاروردند و زیاد به قلک اعتقادی نداشتند. اما سرمایه گذاری داریم تا سرمایه گذاری.
پس از چند مدت افرادی از فرزندان همان کارگرها آمدند و ایده هایی دادند و تجارتی راه انداختند، با همان پول های در قلک، اما برای گسترش کارشان نیاز به پول بیشتری داشتند.نیاز به سرمایه بیشتری داشتند.
پس تاجران فکری کردند و مقداری از پول خود را به این افراد دادند تا با آن کار کنند و بیشتر پول دربیاورند و از سود این کار به آن ها هم برسد. پول را دادند و برگه شراکت را دریافت کردند. اگر شرکت رشد میکرد این ها هم رشد میکردند و اگر شرکت ورشکست میشد پول آن ها هم میرفت، بدون هیچ تضمینی.
آن ها موفق شدند و در آن زمان گنجینه های طلای زیادی به دست آوردند و مردم به سرمایه گذاری علاقه شدند. اما باقی کارآفرینان پول را که دریافت میکردند کلاه ملت را برمیداشتند و میرفتند و بیچاره مردم. پس حاکم دستور داد که این نوع شراکت ممنوع است. و بازاری به وجود آورد که در آن کارآفرینان سهام خود را عرضه میکردند. تاجران و مردم عادی سهم را خریداری میکردند. این بازار بازار بورس نام گرفت که هم اکنون در تمامی دنیا هست.
شما شرکت فیسبوک و یا اپل را کارآفرینی تصور کنید که برای گسترش عجیب شرکت خود نیاز به پول زیادی دارد و سهام خود را در بازار بورس عرضه میکند، و مردم و تاجران سهام آن ها را میخرند و برگه شراکت را دریافت میکنند و شرکت هر سال به آن ها سودی از درآمد خود میدهد و اگر شرکت درآمدی نداشت و قیمت آن صفر شد شرکا ورشکست میشوند ، و یا اگر خواستند میتوانند به دیگران بفروشند.
اما این تمام ماجرا نیست؟ این بازار بازاری بود که صدهای سال پیش ایجاد شد و ایرادهای زیادی داشت، اما برای شروع و پایه خوب بود. امروزه معاملات جدید و مشتقه حرف اول را میزنند. اما آنها چیستند؟ آیا دوست داری سهامدار شرکتهایی همچون اپل، فیسبوک، گوگل و … بشی
منبع : نیکو تحصیل
https://us.community.sony.com/s/profile/0054O000009jUAi?language=en_US |